Több, mint 5 éve vagyok apa.

Több, mint 10 éve vagyok férj.

Több, mint 20 éve vagyok pénzügyi tanácsadó-közvetítő.

1997 tavasza óta segítem ügyfeleimet és munkatársaimat. A hosszú távú, stabil együttműködésre törekszem.

Miben segíthetek?

Ügyfeleim megbízásából személyre szabott pénzügyi megoldásokat dolgozok ki. A munkámért Neked nem kell fizetned, bevételem a pénzintézetek által fizetett jutalékból, javadalmazásból származik. Nálam ugyanazokat a termékeket érheted el, mint a pénzintézetekben vagy ügynökeiknél. Semmiképpen sem drágábban, esetenként olcsóbban.

Szabó Béla Tibor

A pénzügyi megoldások szakértője

 

Miért pont engem válassz?

A hozzáadott értékem ugyanakkor az, hogy nálam több pénzintézet versengő termékéből válogathatsz, így valószínűbb, hogy jobb ár-érték arányú terméket választasz, mintha csak véletlenszerűen találkoznál egy bankkal vagy biztosítóval.

További előny, hogy „szinte mindennel” foglalkozom. Kiterjedt kapcsolatrendszerem van és átlátom az összefüggéseket. Így például egy lakásvásárlási hitel ügyintézése nálam nem csak a hitelközvetítést jelenti, hanem tájékoztatlak a lakástakarékpénztárak állami támogatásáról, az önkéntes pénztárak lakáshitel törlesztésére vonatkozó SZJA kedvezményéről is. Természetesen a lakásbiztosítást is megkötheted nálam és szükség szerint egy hitelfedezeti életbiztosításról is beszélhetünk. Sőt, akár még a bankszámládat is olcsóbbá teheted. Kevés olyan szakértő van ma Magyarországon, ahol mindezt egy helyen elérheted. Ügyfélcentrikusan dolgozom, együtt megtervezzük a folyamatot és én végig melletted leszek.

Magyarul misézek.” A bonyolult összefüggéseket, szabályzatokat igyekszem közérthetően megfogalmazni. Természetesen bármilyen szerződést is kötsz, javaslom, hogy előzetesen alaposan tanulmányozd át a feltételeket.

Ügyfeleimnek az adminisztrációs feladatokban is segítek. Elveszett egy levél? Nem kaptad meg a csekket? Be kell jelenteni egy káresetet? A személytelen ügyfélszolgálatok helyett ha tehetem én személyesen segítek és tájékoztatlak a teendőkről.

Végül, de nem utolsósorban a több, mint 20 éves múltam alapján joggal feltételezheted, hogy a hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolat kiépítésében és fenntartásában vagyok érdekelt.

Az én telefonszámom 20 éve változatlan, ügyfeleim bármikor elérnek.

“Tibor kiváló szakember. Mindig naprakész és maximálisan szem előtt tartja az igényeinket. Ha pénzügyekben tanácsra van szükségem mindig hozzá fordulok.”

Dr. Murányi Ildikó

Hol találkozhatunk?

Elsősorban Székesfehérváron dolgozom.

Székesfehérvár mellett – megbeszélés szerint – az alábbi városokban is találkozhatunk: Budapest, Dunaújváros, Hatvan, Tatabánya, Veszprém.

Fontos!

„Távgyógyítást nem végzek.” Megalapozott és jogszerű tájékoztatást csak személyesen nyújthatok. A kapcsolatunk kezdetén a személyes találkozás feltétlenül szükséges. Ez a találkozó nem jár fizetési vagy szerződéskötési kötelezettséggel, így csak az idődet kockáztathatod.

Adófizetők figyelem! 544 300 Ft. Te elfogadnád?

Iratkozz fel a hírlevelemre is, és máris hozzáférhetsz az ingyenes e-book-omhoz.

Kérdésed van?

Ne tartsd magadban!

✆ +36 20 965 9464  

✉ szabo.tibor (kukac) penzugyimegoldasok.hu