Szeretnél előre jutni az életben? Úgy érzed megrekedt a karriered?

Íme egy nem mindennapi munkahely, nem mindennapi embereknek.

Tedd meg az első lépést itt és most!

Engedd meg, hogy bemutatkozzam.

Szabó Béla Tibor vagyok. 1992-ben az érettségi után kezdtem el keresni a helyemet a világban. Előbb gépjárműtechnikusként, majd külkereskedelmi üzletkötőként végeztem. Megtanultam különböző szakmákat, de akkor még nem sejtettem, hogy az élet mely területén fogok végül kikötni. Egy dolgot tudtam csupán: Gazdag akarok lenni. Üres zsebbel, pályakezdő fiatalként az anyagi biztonságról és pálmafás tengerpartokról álmodtam.

Ekkor találkoztam életem nagy lehetőségével. Felépítettem az Igazgatóságomat és ezzel együtt az anyagi függetlenségemet. Ezen az oldalon megmutatom, hogy hogyan gondolkodunk, hogyan dolgozunk. Ha tudsz azonosulni az itt leírtakkal, szívesen látunk irodánkban egy felvételi beszélgetésen.

Screenshot_2017_07_25_18_57_03

Mutatunk Neked egy utat. Megmutatjuk, hogy hogyan érheted el az álmaidat. Dolgozz velünk egy jó csapatban, kötetlen munkaidőben.

Mit csinálunk?

Ügyfeleink megbízásából pénzügyi megoldásokat dolgozunk ki, valamint segítjük ezen megoldások megvalósulását.

Egy példa:

Nóra és Gábor egy autóipari cégnél dolgoznak. A munkahelyükön ismerkedtek meg. Amikor kapcsolatuk komollyá vált, kerestek egy albérletet és összeköltöztek. Már több, mint egy éve laktak a bérelt ingatlanban, amikor találkoztak kollégánkkal.

Szerettek volna egy saját lakást, de nem tudták, hogy hogyan kezdjenek hozzá. Ügyvéd barátjuk felajánlotta segítségét, felkereste őket egy lakástakarék ügynök is, de valahogy nem állt össze a kép. Ekkor találkoztak munkatársunkkal. Az első beszélgetésen áttekintették a lakásvásárlás folyamatát. 

Megismerték a hitelezés alapvető szabályait, így már tudták, hogy mekkora vételárban gondolkodhatnak. Később, amikor megtalálták álmaik otthonát, munkatársunk több bank versengő ajánlatát tette le az asztalra. Kollégánk a lakásvásárlás több hónapos folyamata alatt mindvégig a segítségükre volt.

Ha kellett bevitte helyettük a papírokat a bankba, így nem kellett szabadságot kivenniük. A beszélgetések során pedig áttekintették a kapcsolódó adókedvezményeket és állami támogatásokat is, így olyan megoldást találtak, mellyel a lehető legtöbb állami támogatást vehették igénybe. Később a hitel folyósítása előtt a lakásbiztosítást is megkötötték.

Ügyfeleink egy személyen keresztül intézhették a hitelfelvételt, a biztosítás megkötését. Az állami támogatás és az adókedvezmények maximalizálása érdekében pedig önkéntes pénztárba is beléphettek, valamint igénybe vehették a lakástakarékokhoz biztosított 30%-os állami támogatást. Mindezt úgy, hogy egy tanácsadón keresztül valamennyi terméket elérték. Nem kellett 5-10 pénzintézetet végigjárniuk, ezzel rengeteg időt és energiát takarítottak meg.

A tevékenységünk tehát az, hogy az ügyfeleink megbízása alapján pénzügyi megoldásokat dolgozunk ki számukra és segítjük a kapcsolódó szerződések létrejöttét.

FONTOS!

Konkrét pénzügyi termékről csak akkor beszélünk, ha ügyfelünk előzetesen írásos megbízást adott a megoldás kidolgozására. Nálunk nincs tukmálás, nincs direkt értékesítés. Ha a határozott stílusú, egy találkozós értékesítés híve vagy, akkor nem téged keresünk. Nálunk akkor fogod magad jól érezni, ha több egymásra épülő találkozón, szakértő tanácsadóként kívánod az ügyfeleinket segíteni. Lehet, hogy ez időigényesebb, de mi a hosszú távú, minőségi ügyfélkapcsolatok kialakítására és ápolására törekszünk.

A munkakör:

Az iskolai végzettséged és az érdeklődési köröd szerint többféle területen is dolgozhatsz.

Például:

 bank

 biztosítás

 pénztárak

 vezetői munka (HR, oktatás, értékesítés)

Az egyes munkakörökhöz ennek megfelelően különféle elvárások tartoznak.

Amire mindenképpen
szükséged lesz:

érettségi,

büntetlen előélet.

Jó ha van:

diploma,

jogi, pénzügyi vagy közgazdasági végzettség,

pénzintézeteknél szerzett szakmai tapasztalat.

A felvételi beszélgetések folyamán tisztázzuk, hogy mely területen vagy mely területeken szeretnél dolgozni. A vonatkozó jogszabályok különféle vizsgákat, végzettségeket írnak elő. A jogszabályi elvárásokat összhangba kell hozni a saját céljaiddal, önképzési terveddel. Ezt kell aztán egyeztetni a nyitott pozícióinkkal.

Ha nálunk akarsz dolgozni – ezt nem hallgathatjuk el – valószínűleg képezned kell magad. A fejlődésedet többféleképpen is támogatjuk:

 • Ha szükséges, ajánlunk Neked olyan intézményeket, ahol az elvárt vizsgákat leteheted, így államilag elismert képesítéseket szerezhetsz.
 • Mivel több tucat pénzintézettel dolgozunk együtt, rendszeresen részt vehetsz a termékszakmai képzéseken, oktatásokon. Ha esetleg korábban tanultál már a pénzügyekről, élvezni fogod ezeket az előadásokat. Itt gyakorlatias oldaláról ismerheted meg a pénzpiacot.
 • Rendszeresen részt vehetsz az ingyenes belső képzéseinken.
 • Munkatársainknak tréning és coaching lehetőséget is biztosítunk.

Kérdések és válaszok

 • Másodállásban is elkezdhetem?

  Igen. A munkatársaink nagy része pályaváltóként más területről érkezik. Ilyen esetben praktikus másodállásban elkezdeni a munkát.

 • Képes vagyok rá? Nem értek a pénzügyekhez.

  Nem baj. Az igazság az, hogy elsősorban nem a pénzügyi végzettség megléte a fontos. A szakmai rész könnyen tanulható és ezt természetesen meg is kell tanulnod. A sikered nagyrészt azonban az emberi tényezőkön múlik. Fontos a kitartó, következetes, folyamatos munka. Nálunk a hosszú távon gondolkodó emberek találják meg a számításukat. Ugyanilyen fontos a segítőkész, empatikus személyiség.

 • Mennyit lehet keresni?

  Van aki heti 5-6 órában néhány tízezer forintot keres és van aki főállásban néhány milliót. Mondd meg, hogy mennyit akarsz keresni és mi megmondjuk, hogy ez hogyan lehetséges.

Ez a Te helyed?

Ha most jelentkezel személyesen én segítek Neked a betanulási idő alatt, valamint részt vehetsz a most induló 100 napos mentor programunkon.

 

Mi történik ha jelentkezel?

Munkatársunk néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot és megválaszolja esetleges kérdéseidet, valamint tájékoztat a következő felvételi várható időpontjáról.

Ha feliratkozol a hírlevelünkre, akkor azonnal elküldjük Neked az ügyfeleinknek írt e-book-ot. Ebből megismerheted tevékenységünk egy részét, valamint megismerheted hozzáállásunkat, gondolatainkat. A hírlevélről később természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Ha a könyvben leírtakkal nem tudsz azonosulni, akkor mondj nemet a találkozásra. Ha viszont tetszenek az ott leírt gondolatok, az egy ok arra, hogy személyesen is megismerjük egymást.

Kérdésed van?

Ne tartsd magadban!

✆ +36 20 965 9464  

✉ szabo.tibor (kukac) penzugyimegoldasok.hu

Szabó Béla Tibor

www.penzugyimegoldasok.hu

Minden jog fenntartva!

Adatkezelési szabályzat / ÁSZF / Impresszum