Általános Szerződési Feltételek

Azzal, hogy ön meglátogatja a Harmoney Consulting Kft. weboldalait (www.penzugyimegoldasok.hu, www.privatnyugdij.hu) és / vagy feliratkozik hírlevelünkre – akkor is ha egyéb szolgáltatást nem vesz igénybe – elfogadja az alábbi feltételeket:

1. Az ÁSZF alanyai:

 • 1.1 Az ÁSZF hatálya kiterjed a honlap üzemeltetőjére és a honlap látogatóira, olvasóira, továbbá mindazokra akik a Társaság hírleveleit olvassák.
 • 1.2 Azzal, hogy Ön meglátogatja oldalainkat, megnyitja hírlevelünket e tekintetben ügyfelünkké válik és elfogadja jelen szabályzatban leírtakat, valamint az Adatkezelési tájékoztatónkat.
 • 1.3 A weboldalak tulajdonosa és üzemeltetője a Harmoney Consulting Kft. (Cégjegyzékszám: 01- 09-910814)

2. Az adatkezelésről szóló tájékoztató:

 • 2.1 A személyes adatok kezelése során a törvényi előírások maximális betartására törekszünk. Az Adatkezelési tájékoztatónkat megtalálja valamennyi honlapunkon, így például a www.penzugyimegoldasok.hu weblap főoldalának alsó részén.

3. A szerzői jogokról:

 • 3.1 A Harmoney Consulting Kft. bármelyik weboldalán található teljes tartalom (bármely szöveg, kép, logó, grafika, stb.) a Kft. szellemi tulajdonát képezik. A megjelentetett tartalmak szerzői jogi védelem alá esnek, ezek másolásával, többszörözésével kapcsolatos jogokat fenntartjuk. Előzetes írásos engedélyünk nélkül szigorúan tilos a tartalmak részben vagy egészben történő kereskedelmi vagy egyéb üzleti célú felhasználása. A honlapjainkon megjelent írások és más tartalom szerzői jogi védelem alatt állnak, a Harmoney Consulting Kft. írásos engedélye nélküli felhasználás esetén a felhasználó felhasználási díjat köteles fizetni, melynek mértéke cikkenként, tartalmanként 20 000 Ft + ÁFA / nap.
 • 3.2 Előzetesen hozzájárulunk ahhoz, hogy Ön más honlap tulajdonosaként, szerkesztőjeként – kölcsönösen előnyös együttműködés esetén – a honlapunkon megjelent tartalmakra hivatkozva információkat átvegyen és közzé tegyen saját honlapján. Ez esetben kérjük a forrás pontos megjelölését, valamint egy az oldalunkra mutató link elhelyezését.
 • 3.3 A honlapon megjelent információk saját célra felhasználhatóak, kérjük azonban tanulmányozza alaposan a felelősség kizárásban leírtakat.

4. Felelősség kizárás:

 • 4.1 A társaság honlapjain, hírleveleiben pénzügyi közvetítő tevékenységet (pl. biztosításközvetítés, hitelközvetítés, stb.) nem végez! A honlap és a hírlevél olvasóinak, látogatóinak figyelmét felhívjuk arra, hogy a pénzügyi termékek közvetítése során előzetes igényfelmérésre, részletes tájékoztatásra van szükség, mely részünkről csak személyes találkozók során biztosítható. A Harmoney Consulting Kft. nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a weboldal és a hírlevél létezéséből, illetve olvasásából, az abban található információk felhasználásából erednek.
 • 4.2 A jelen weblapon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. Az oldalon megjelenő írásokban törekszünk a tényszerű tájékoztatásra, de a könnyebb érthetőség miatt a szöveg egyszerűsítéseket, számbeli kerekítéseket tartalmazhat. A honlap tartalma tájékoztató jellegű és nem teljes körű! A Harmoney Consulting Kft. felhívja a figyelmét, hogy megalapozott pénzügyi döntéseket kizárólag az itt megjelent információk alapján nem hozhat. A Harmoney Consulting Kft. nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a weboldal és a hírlevél létezéséből, illetve olvasásából, az abban található információk felhasználásából erednek.
 • 4.3 A honlapon megjelenő írások nem tekinthetők adótanácsadásnak, jogi tanácsadásnak. Döntése előtt konzultáljon adótanácsadójával, jogászával. Adótanácsadást vagy jogi tanácsadást nem végzünk! A honlapon olvasható jogszabályokon alapuló írások egyszerűsítéseket tartalmazhatnak és nem helyettesítik a jogszabályok pontos ismeretét. A Harmoney Consulting Kft. nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a weboldal és a hírlevél létezéséből, illetve olvasásából, az abban található információk felhasználásából erednek.
 • 4.4 Az oldalakon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) szerinti befektetési elemzést, befektetési tanácsadást. Bármilyen befektetési döntés meghozatala során a befektetés megfelelőségét csak személyre szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre honlapunk nem alkalmas. A Harmoney Consulting Kft. nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a weboldal és a hírlevél létezéséből, illetve olvasásából, az abban található információk felhasználásából erednek.
 • 4.5 A Harmoney Consulting Kft. az előzőekben külön nem részletezett esetekben sem vállal felelősséget azokárt a károkért, amelyek a weboldal és a hírlevél létezéséből, illetve olvasásából, az abban található információk felhasználásából erednek.

5. Záró rendelkezések:

 • 5.1 A jelen ÁSZF rendelkezései 2018. 04. 01. napjától visszavonásig, illetve a módosítások hatályba lépéséig maradnak hatályban.
 • 5.2 A Harmoney Consulting Kft. az Általános Szerződési Feltételeket jogosult külön értesítés nélkül bármikor egyoldalúan módosítani.
 • 5.3 Az itt nem szabályozott kérdésekben a magyar jog rendelkezései az irányadóak.
 • 5.4 További tájékoztatás telefonon vagy e-mailben is igényelhető. Amennyiben a weboldalakkal kapcsolatban kérdése vagy észrevétele van kérjük jelezze azt az info@penzugyimegoldasok.hu email címen vagy a +36 20 9 659 464 telefonszámon.

 

Székesfehérvár, 2018. 05. 08.

Szabó Béla Tibor

Harmoney Consulting Kft.

ügyvezető